Webdesign

Grafia skaber stilrene, og brugervenlige hjemmesider. Vi skaber overblik og fokus på sidens webdesign og rette indhold, uden at det bliver kedeligt.

Indbydende webdesign til din hjemmeside
Det er vigtigt, at du prioriterer designet på din hjemmeside højt. For hvad hjælper det, at en potentiel kunde finder din hjemmeside på nettet, hvis han straks bliver skræmt væk igen, fordi din side er rodet, svær at navigere i, eller – for at sige det lige ud – ”grim”.

Dit webdesign har en signalværdi – nøjagtig som din virksomheds domicil. Og webdesignet på din hjemmeside spiller en stor rolle for din virksomheds troværdighed. Derfor er det vigtigt, at dit webdesign reflekterer dine værdier og det, du står for – uden at være dekoreret for dekorationens skyld. Brugervenligheden skal være i centrum og strukturen optimal i forhold til dit behov. 

Indhold og tekst er det vigtigste element i dit webdesign. Godt indhold skaber gode resultater på nettet. Når din kunde har fundet din hjemmeside og besluttet, at du er værd at se nærmere på, er det også en god idé at bekræfte dette valg ved at levere godt og relevant indhold i form af både tekst og gode billeder. Hvis dine billeder skal sige mere end ord, skal kunden også kunne se dem. Ville du måske sende din sælger af sted med krøllet skjorte og et budskab, der ikke var gennemtænkt?

Din hjemmeside er din sælger. Derfor bør du klæde den på, så den kan fasteholde kunderne – og sælge dit budskab med succes.

Ring til os på 39 69 32 30 – og få en snak om nyt webdesign til din hjemmeside.