Design af kreative tryksager

Når du profilerer din virksomhed, er det vigtigt, at du udstråler seriøsitet, loyalitet og har styr på din markedsføring. Dette signal viser dine nuværende og nye kunder, at du ikke bare har lavet tilfældig markedsføring, men tænkt over, hvilken profil din virksomhed skal have. Og når kunderne fornemmer, at du er seriøs og professionel med dit design og dine tryksager – ja, så er du det efter al sandsynlighed også som virksomhed.

Når du har fået designet et gennemtænkt og flot logo, skal det selvfølgelig også pryde nogle flotte tryksager. Mange vælger brevpapir, visitkort, en folder eller profilbrochure som første valg. Men ofte kommer der mere til, da et gennemført design på alle fronter har større effekt. Det kan f.eks. være annoncer, bilreklame, bannere og skilte.

Uanset hvad du vælger af tryksager til din virksomhed, er det vigtigt, at der er en rød tråd igennem alle dine produkter. Dette gælder alt lige fra din hjemmeside og dine tryksager til reklamen på din bil.

Vi hjælper med både valg af papir, tryk af produkter og eventuel fotofremstilling af produktbilleder eller portrætter. Men først og fremmest ser vi det som en sjov opgave at designe kreative tryksager til dig.

Ring på telefon 39 69 32 30 – og få en snak om, hvordan vi kan løfte din virksomheds profil.