Grafisk Produktion

Grafia tilbyder alt inden for grafisk produktion – fra prepress til efterbehandling – for virksomheder, der ønsker deres kommunikation på ét sted. Du kan både få printet dine produktblade, brochurer og kundemagasiner – og få hjælp til at opbevare, adressere, kuvertere og distribuere dem, hvis du ønsker det.

Kort sagt – vores mål er at levere løsninger, der forenkler din hverdag.

Det er vigtigt, at du har tillid og føler tryghed, når du samarbejder med os. Derfor følger den samme kontaktperson dig gennem hele din opgave. Vores personale er erfarne og engagerede fagfolk med fokus på at sikre dig det bedste resultat – hver gang!

Kvalitetssikring på alle stadier
’Kvaliteten skal være i top!’ er et mantra hos os. Vi kvalitetssikrer din opgave på alle stadier i produktionsprocessen – lige fra prepress til færdigt produkt. Og du kan naturligvis også få svanemærket dine tryksager, hvis du ønsker det.

Vores fornemmeste opgave er at være på forkant inden for arkoffset, digitaltryk og storformatprint, så du til hver en tid er sikret professionel rådgivning om papir og trykteknologi – og omkostningseffektiv fremstilling af dine brochurer.

Konkurrencedygtige priser og hurtig service
Hos Grafia investerer vi løbende i ny teknologi og har i dag nogle af markedets mest avancerede trykmaskiner og CTP-anlæg. Derfor kan vi love dig konkurrencedygtige priser, hurtig service, korte leveringstider og høj kvalitet – uanset om din opgave er stor eller lille.

Ring på telefon 39 69 32 30 – eller klik her og få et uforpligtende tilbud på din opgave.