Markedsføring

Markedsføring og reklame – den rigtige profil til din virksomhedhjerte1
Er din virksomhed nystartet – eller er du ved at starte op? Så er det vigtigt, at du husker at tænke markedsføring og reklame med i din forretningsplan. For at drive en virksomhed er mere end bare at sætte nøglen i døren, åbne kasseapparatet og servicere kunderne. Der skal også kunder i butikken …

Derfor er det et ’must’, at du gør dig strategiske overvejelser om, hvordan du vil markedsføre og reklamere for din virksomhed. Her går vi ind og hjælper dig fra start og snakker vision, mission og målgrupper, primære og sekundære produkter – og udarbejder en markedsføringsplan, du kan bruge i hele dit videre forløb.

Kommunikation der virker
God kommunikation sikrer, at dine kunder husker din virksomhed og dine budskaber … og reagerer efter planen. Måske vil du have dem til at besøge din hjemmeside, returnere en svarkupon, lære noget nyt eller ændre opfattelse af din virksomhed eller dit produkt.

Hos Grafia ved vi, hvad der virker hvornår. Vi brænder for at skabe god kommunikation, uanset om formatet er en simpel flyer, et enkelt postkort eller en større kampagne – komplet med web, mail, forsendelser og direct mail.

Tænk på os som kommunikationshuset, der kan hjælpe dig med både brand-strategi, design, tekstforfatning, web, trykning og projektledelse. Hos Grafia har du det hele samlet under ét tag.

Ring på telefon 39 69 32 30 – og kom godt fra start.