Om os

Hos Grafia løser vi alle de typer opgaver, ethvert andet trykkeri og reklamebureau giver sig af med. Forskellen er, at vi har samlet kompetencerne inden for markedsføring, grafisk design og grafisk produktion under ét tag.

Fordelene ved at benytte én samarbejdspartner frem for mange
Vi har alt fra idé til færdig produktion under samme tag. Det betyder, at du sparer tid på koordinering og briefing af flere samarbejdspartnere – og penge, fordi du er garanteret korte kommunikationslinjer, ingen fordyrende mellemled og levering til tiden.

Hos os får du en kontaktperson, der guider dig vej gennem hele processen. Og det er en klar fordel for dig …

Du behøver ikke at bekymre dig om, at stafetten bliver tabt i udvekslingen mellem reklamebureau, webbureau og trykkeri. Du behøver ikke at briefe flere samarbejdspartnere for at sikre dig, at der er taget hånd om din opgave hele vejen rundt. Og endelig har Grafia eget trykkeri, så du slipper for fordyrende mellemled og reducerer dine omkostninger.

Din sparringspartner på det niveau, du ønsker
Brug os som marketingafdeling, trykkeri eller reklamebureau – eller det hele på én gang. Du bestemmer, hvor meget vi skal hjælpe dig med. Kommer du med dine egne idéer eller trykklare dokumenter, producerer vi dem – og ønsker du, at vi skal komme med forslag og være din sparringspartner med hensyn til, hvordan du skal markedsføre din virksomhed, gør vi det.

Med andre ord – vi kan indgå som din sparringspartner på præcis det niveau, du ønsker.